classiera loader

Gizlilik Politikası

İlaç Fiyatı ziyaretçilerinin www.ilacfiyati.com adlı web sitesi üzerinden elektronik ortamdan iletilen kişisel verileri üçüncü kişilerle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı ve kişisel verilerin toplanması ile ilgili açıklanan amaçlar dışında paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır.

  • ilacfiyati.com size ait bilgileri güvenli biçimde saklamaktadır; dolayısıyla söz konusu bilgilerin herhangi bir kayıba, suistimale ya da değişikliğe karşı korunması için gerekli tüm önlemleri almaktadır.
  • ilacfiyati.com, Web Sitesi başka sitelere link verebilir. ilacfiyati.com, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.
  • Kullanıcıya ait kişisel veriler, ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi içermektedir. ilacfiyati.com, işbu gizlilik politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel verilerden herhangi birini ilacfiyati.com’un işbirliği içinde olduğu diğer üçüncü kişilere açıklamayacaktır.
  • ilacfiyati.com web sitesinin yetişkinler tarafından kullanılması öngörülmüş olup, ilacfiyati.com web sitesi 18 yaşından küçüklere yönelik değildir.
  • ilacfiyati.com Google Adsense reklamları kullanmaktadır. Herhangi bir nedenle Google tarafından yayınlanan reklam içeriklerin ve reklamlarla ilgili yaşanacak olumsuzluklardan ilacfiyati.com sorumlu tutulamaz.
  • Bu sitede yer alan bilgiler doktor ve eczacıya danışmanın yerine geçmez. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek sorunlardan sitemiz yasal olarak sorumlu değildir. Tanı ve tedavi için doktorunuza başvurun. Bu sitede yer alan bilgilerin kullanılmasının sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir.

 

Kişisel Veriler Kanunu hakkında genel bilgilendirme
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra KVKK olarak anılacaktır) 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş, 7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır. KVKK’nun bir kısmı yayın tarihinde, bir kısmı ise 7 Ekim 2016’da yürürlüğe girmiştir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerini kaydedecek, sınıflandıracak, işleyecek, saklayacak, güncelleyecek ve mevzuat kuralları ve vereceğiniz izin verdiği durumlarda 3. Kişilere açıklayabilecek olup, söz konusu yasal düzenleme kapsamında karşılıklı hak ve yükümlülüklerimize ilişkin olarak sizleri bilgilendiriyoruz.